banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

REKTÖR İRFAN ASLAN, İLCİ’Yİ ZİYARET ETTİ

YÖK tarafından Şanlıurfa gerçekleştirilen 211. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı için Şanlıurfa’ya gelen Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan ASLAN İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.


Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan ASLAN Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüzle daha önce Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde birlikte çalışmıştık. Kendilerini ziyaret etmek için plan yapmıştım. Fakat YÖK tarafından gerçekleştirilen 211. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı için Şanlıurfa’ya gelmem gerekiyordu ve ziyaretimi bu kurul toplantısıyla birleştirdim. Sayın İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ziyaret etmek, kendilerine hayırlı olsun demek amacıyla burada bulunmaktayım, dedi.


Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan’ın ziyaretinden duyduğu memnuiyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, “Sayın Hocamla Ağrı’da birlikte çalışma fırsatı buldum. Rektör Beyin ziyaret etmeleri beni duygulandırdı. Ben kendilerine bu ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum.


Sayın Rektörümüz İrfan Bey’in çalışmalarındaki çalışkanlığını, fedakârlığını, şevkini hiç unutmuyorum, iyi bir üniversite nasıl olur, düşüncesiyle hareket etti.  Yeni kurulmuş olan bir üniversitenin önce alt yapının sağlam olması gerektiğini, öğretim üyelerinin sağlam olması gerektiğini, iyi bir üniversitenin iyi öğrencilere sahip olması gerektiğini defalarca dile getirmiştir. Gerçekten de çok kısa süre içinde Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi çok tercih edilen bir üniversiteye doğru gitmeye başladı. İmkânlar kısıtlı gibi gözükse de gördüğüm kadarıyla yavaş yavaş Sayın Hocamın çabalarıyla bunlar da aşılacak duruma gelmiştir. Üniversitenin içerisinde kurul var. Kurulun çok değerli öğretim üyeleri var. Hepsi ara ara bir araya gelip, eğitimi değerlendirip, üniversiteye tavsiyelerini yapıyorlar. Üniversitenin kurul üyeleri ile rektörü ve öğretim üyeleriyle, görevlileriyle el birliği içerisinde yollarına devam ediyorlar. İnanıyorum ki birkaç sene içerisinde böyle güzel bir üniversite, Anadolu’nun doğusunda kendisini ispatlamaya başlayacaktır. Biz de çok yakın tarihte yeni bir vazife için kendilerinden ayrıldık. Burada da tecrübelerimizi Şanlıurfa’nın eğitim alanında paylaşmaya başladık. ”dedi.

Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan ASLAN ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.