banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Rektör Baydaş, Irak ve Süriye'li öğrencilerle bir araya geldi

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Doktor Gıyassettin Baydaş, Bingöl üniversitesinde okuyan Irak ve Süriye’li öğrencilerle yemekte bir araya geldi.

Rektör Baydaş, Bingöl üniversitesinde öğrenim görmekte olan Irak ve Suriyeli lisansüstü öğrenciler ve aileleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Tanışma ve sohbet havasında geçen görüşmede Baydaş, Irak ve Suriyeli lisansüstü öğrencilerinin talep ve isteklerini dinledi.

Öğrenciler, üniversitenin ve üniversite yönetiminin kendilerine sağladıkları imkânlardan dolayı müteşekkir olduklarını belirttiler.

Geleceğe yönelik dair, amaçlarının uluslararası öğrenciler için mevcut imkânların iyileştirmesi ve öğrenci mevcudunun artırılmasına yönelik çalışmaların olacağını belirten Baydaş, “Bu bağlamda üniversitemiz ve öğrencilerimizin geldikleri ülkeler ile daha sıkı iletişim halinde olacağız.” dedi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.