banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Reklamda bisikletboard dönemi

 

Şanlıurfa’da bir reklam firması tarafından geliştirilen reklam yöntemi dikkat çekti. Bisikletin üzerine monte ettikleri reklam panolarla firma olarak aldıkları reklamların tanıtımını yapıyorlar. Hem maliyetinin düşük olması hem de dikkat çekmesi nedeniyle bunun gibi bir çalışma başlattıklarını belirten Ali Erfidan, bu yöntemi daha da geliştireceklerini belirtti.

Şanlıurfa’da 2005’ten beri reklam sektörü ile uğraştıklarını ifade eden Erfidan, Şanlıurfa’da daha geniş kapsamlı reklam faaliyeti sunabilmek için bu projeyi geliştirdiklerini söyledi.

Hem maliyeti düşük hem de ilgi çekiyor

Bu yöntemle yapılan reklamların hem maliyetinin düşük hem de dikkat çekici olduğunu söyleyen Erfidan, “Bu projede tamamıyla insan gücü ile çalışan çevre dostu bir reklam bisikleti oluşturduk. Bisikletlerin arkasında yazılmış olduğu gibi markalar gezerek büyür. Bu bisiklet markanızı zirveye taşıyarak halk ile bir buluşturduk. Şuanda bisikleti gören vatandaşlar daha ilk günden bizi aramaya başladılar. Fiyatını soruyorlar ne şekilde çalışma prensiplerini soruyorlar. Yani şimdiden rağbet görmeye başladı.” dedi. 

Yaz aylarında bu yöntemi geliştireceklerini dile getiren Erfidan, “Yaz ayında halkın daha fazla teveccühünü çekebilmek için mesela bisikletleri ışıklandırmayı düşünüyoruz. Yazın halk saat 24.00'e kadar dışarıda dolaşıyor. Bu gibi ışıklandırma olduğu zaman daha dikkat çekebileceğini düşünüyoruz. Bu şekilde Şanlıurfa’mıza hayırlı olmasını diliyoruz.” şeklinde konuştu.   (Sedat Kuşulay - İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.