banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ve Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetlerinden sorumlu Müdür Yardımcısı Yusuf Tokuş’un katılımıyla İMKB Mustafa Kemal Paşa İlkokulu konferans Salonu´nda yapılan toplantıya il genelindeki okullarda görev yapan tüm rehber öğretmenler katıldı. 

Toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Sarı, okullardaki rehberlik hizmetlerinin ve rehber öğretmenlerin önemine dikkat çekerek, rehberlik hizmetlerinin, öğrencilerin ilgi, yetenek ve kişilik özelliklerini tanımalarına, başkaları ile iyi iletişim kurmalarına ve doğru kararlar verebilme becerisi geliştirmelerine katkı sağladığını ifade etti.

Rehber öğretmenlerinin velileri bilgilendirilmesinde ve öğrencilerle iletişim kurmada büyük görevler düştüğünü belirten Sarı, “Rehber öğretmenlerimizin, öğrenci ve velilerimizi her yönden aydınlatılması gerekiyor. Eğitim öğretimde başarıyı arttırmak adına birlikte hareket edilmesi gerekiyor” diye konuştu.  (Nihat Kanat-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.