banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Ramazan Öncesi Önemli Toplantı-VİDEO



Karaköprü Belediyesi, Kültür Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Başkan Yardımcıları Ömer Göçebeler, Tahir Kalkan, Emin Bakay, Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı M. Emin Karaatlı, Şanlıurfa Lokantacılar Köfteciler ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Kaçak, Karaköprü Belediyesi Zabıta personelleri ve pide fırını, lokantacı ve unlu mamulleri işletmecilerinin bulunduğu çeşitli esnaf gurupları katıldı.
Karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak Karaköprü’de temizliğin ve kalitenin artması için esnafın ve belediyenin el ele verip birlikte hareket edilmesi kararına varılarak sosyal belediyecilik örneği sergilendi
Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı M. Emin Karaatlı ise yaptığı konuşmada; “Bizler gerek Karaköprü Belediyesi gerekse esnafımız ile istişare halindeyiz, vatandaşlarımıza temiz ve sağlıklı gıdalar sunmak için gayret içindeyiz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından yaklaşan Ramazan ayı öncesi işyerlerinin temizliğe, hijyene ve kaliteye önem verme konusunda ortak karara varıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.