banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Ramazan Kayan Rabia Meydanında Konuştu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Ramazan programı  İftardan sonra Rabia meydanında kılınan teravih namazı ile başladı.

Namaz'dan Sonra  Hazreti Ebubekir Cami İmam Hatibi Mehmet Kılıç Kur'an-ı Kerim okudu.

Program, Araştırmacı Yazar Ramazan Kayan'ın sohbeti ile devam etti.

Urfa Rabia meydanından İslâm âlemine seslenen Ramazan Kayan: "Geleceğin İslâm davası olmasını istiyorsak ateşten gömleği giymemiz gerekir.  Bugün İsrail'in katliamları devam ederken buna sesiz kalamayız." dedi.

Rabia'nın özgürlük olduğunu söyleyen Kayan: "Allah Mısır'daki olaylarla bize rabia ruhunu yeniden yaşamamızı nasip etti" dedi.

Şanlıurfa'nın birçok Sivil Toplum Kuruluşunda destek verdiği Rabia Meydanı'ndaki programda "Diren Filistin bu ümmet seninle", "Filistin halkı yalnız değilsin", "katil İsrail" yazılı ve Rabia işareti bulunan dövizler taşıyarak, tekbir getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.