banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Ramazan Dolayısıyla Mesaj yayınladılar

Başta AK Parti İl başkanı Yusuf Eğilmez olmak üzere, AK Parti Milletvekilleri Abdülkerim Gök ve Emin Önen, Karakörü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya yayınladıkları mesajlarında ramazan ayının bereketinden ve huzurundan bahsettiler.

“RAMAZAN’A ULAŞMANIN SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ”
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımlayarak Ramazan ayına ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Eğilmez, mesajında Ramazan ayının bütün İslam âlemine ve insanlığa hayırlı olmasını dileyerek; “Toplumsal huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın zirve yaptığı mübarek Ramazan ayına girdik. Ramazan ayı vesilesi ile birlik, kardeşlik ve barışın devam etmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Şanlıurfalıların ve İslam aleminin Ramazan’ını tebrik ediyor” dedi.
ORTADOĞUDA AKAN KARDEŞ KANININ DURMASINA VESİLE OLSUN”
Abdulkerim Gök’ten yayınladığı Ramazan Mesajıda; İçerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’nin bulunduğu ve Kur’an Ayetleri’nin indirilmeye başlandığı Mübarek Ramazan-ı Şerif Ayı’nın başta İslâm Alemine hayırlar getirmesini dilediğini söyleyen Gök; “ özellikle de Ortadoğu’daki akan kardeş kanının bir an önce son bulmasına, huzur ve barış ortamının doğmasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” dedi.

“KARAKÖPRÜ VE URFALILARIN RAMAZANINI TEBRİK EDERİM”
Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’nin Ramazan Ayı Mesajında, Ramazan ayının bütün İslam âlemine ve insanlığa hayırlı olmasını dileyerek; “Mübarek Ramazan ayı, Müslümanlar için el ele vermek, kaynaşmak ve yekpare olmak için bir vesiledir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Karaköprü’lüler ve Şanlıurfa’lı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam Aleminin Ramazan ayını tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

“ZORLUKLAR İÇİNDE YAPILAN İBADETİN SEVABI DAHA ÇOKTUR”

- AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, mübarek Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak; bu yıl özellikle Şanlıurfa’da aşırı sıcaklarda oruç tutulacağını belirterek, zorluklar içinde yapılan ibadetin sevabının daha çok olacağını hatırlattı.

“RAMAZAN AYI KURTULUŞA TECELLİ OLSUN”
Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak rahmet ve bağışlanma ayı ramazanın, tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diledi. Oruç ibadetinin müminlerin kalplerini yumuşatan, takvasını artıran, bünyesini sağlıklı kılan, infak, hayır ve hasenata teşvik eden çok yönlü bir ibadet olduğunu belirten Başkan Kaya, Rahmet ile başlayan Ramazan ayının kurtuluş ile tecelli bulmasını diledi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.