banner2
Öne Çıkanlar FETÖ Nihat Çiftçi PKK Sanlıurfa haber

Urfa valiliğinde bayramlaşma!..

Bayram namazını Balıklıgöl Platosundaki Dergah Camiinde kıldıktan sonra burada ilk olarak vatandaşlarla bayramlaşan Vali Tuna; ardından Valilikte düzenlenen bayramlaşma programına ev sahipliği yaptı.

Garnizon Komutanı Tuğgeneral Metin Alpcan, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Milletvekilleri Mahmut Kaçar ve Mehmet Ali Cevheri, Vali Yardımcıları, Belediye Başkanları, kurum amirleri, askeri erkân, sivil toplum temsilcileri ve vatandaşların katıldığı bayramlaşma programında Şanlıurfalıların bayramını kutlayan Vali Tuna; “Ramazan ayının sonuna gelerek bayrama erdik hayırlısıyla. Bayramlarımız bizim milletimizi millet yapan değerleriyle, kederleriyle ve sevinçleriyle birbirimize destek olmamız gereken önemli günler. Hem kaybettiklerimizi hayırla yâd etmek hem ihtiyaç sahibi olanlara destek olmak hem de geleceğe dair umutlarımızı yeniden yeşertmek için fırsattır. Bu zamana kadar kardeşliğimizi nasıl tesis ettiysek bundan sonra da bunu yapacağız. Bu vesileyle Ramazan Bayramının bütün İslam alemine ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Şanlıurfalı hemşerilerimi de bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Valilikteki bayramlaşmanın ardından İl Jandarma Komutanlığına geçen Vali Güngör Azim Tuna; vatani görevini yapan Mehmetçiklerle de bayramlaştı. İl Jandarma Komutanlığındaki bayramlaşmanın ardından İl Emniyet Müdürlüğü teşkilatıyla Polis evinde bayramlaşan Vali Tuna son olarak; Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çocuklarla bayramlaştı. Kurumda kalan çocuklara bayram harçlıklarını ve hediyelerini veren Vali Tuna; çocuklarla uzun uzun sohbet etti. Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna kurumdan ayrılmadan önce çocuklarla hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.