banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato

‘Ramazan ayı ahlaksız etkinliklerin yapılacağı bir ay değildir’

DİN-BİR-DER Şanlıurfa şubesi, Ramazan ayı kapsamında yapılan, program ve etkinlikler ile ilgili bir, basın açıklaması düzenledi.

Açıklamada Ramazan ayı kapsamında yapılan namahrem etkinlik ve programlara tepki gösterildi.

Açıklamayı yapan DİN-BİR-DER Şanlıurfa şubesi başkan yardımcısı Hacı Kurt, “Ramazan, ayı aynı zamanda, faziletini Kur’an-ı Kerimden alan bir aydır. Bu mübarek ay, gerek memleketimizde, ilimizde ve gerekse dünyanın değişik bölgelerindeki TV’lerin, resmi veya gayrı resmi kurumların yapmış olduğu gibi, İslam’ın haram kıldığı programların, yapıldığı bir ay değildir. Sazlı, cazlı, müzikli ve namahrem sahnelerin sergilenmiş olduğu bir ay kesinlikle değildir.” dedi.

Ramazan  Ay’ının haramların, kötülüklerin, gayri İslami hareketlerin sergilenip, şeytanların ayaklarına vurulan zincirleri çözmek için, ahlaksız yayınların ve gösterilerin yapıldığı bir Ay’ın olmadığını belirten Kurt, “Bu mübarek ayda ve diğer bütün zamanlarda, yapılan tüm nasihatlere rağmen, İslam’a muhalif olan faaliyetleri sergileyen nasipsizleri, önce Allah’a daha sonra da Müslümanların mahşeri vicdanına havale ediyorum.” dedi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.