banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Rabia Meydanında Provokasyon! VİDEO

Rabia Meydanında bu gece ramazan etkinliğinin bittiği saatte  eylem başlatanlar yaklaşık 30 gençten oluşan bir grup, Suriyeli bir gencin bir bayana sarkıntılık ettiğini iddia ederek herekete geçtiler.

Alanda dolaşan grup, "Burada Suriyeli İstemiyoruz" diye slogan attılar. Bu arada alanda çulunu serip piknik yapan aileler büyük panik yaşadılar. bir anda ailelerin üzerine yürüyen gruba Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar müdahale ederek grubu sakinleştirmeye çalıştı.

Sekreter Yardımcısı Özçınar grubu sakinleştirmeye çalıştığı sırada bazı provokatörler Özçınar'a saldırmak istediler. araya giren vatandaşlarıdan bazıları da bu gruba tepki gösterdi.

RABİA MEYDANINDA GÜVENLİK GÜÇLERİ YOK!

Rabia meydanında hiç bir güvenlik gücün olmaması dikkat çekerken, var olan sabıtalar ise müdahalede etkisiz kaldığı gözlendi. Güvenlik güçlerinin alana geç gelmesine bazı vatandaşlar tepki gösterdiler.

www.balikligol.com/ özel haber

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.