banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Rabia meydanında kavga, 1 yaralı, 4 gözaltı
Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Belediyeler tarafından düzenlenen Rabia meydanındaki etkinliklerde kavga eksik olmaz hale gelirken, birçok kişide kavga’da yaralanmaya başladı.
Aralarında Suriyelilerinde bulunduğu iki grup arasında çıkan kavgada Suriye uyruklu bir kişi kalçasından yaralanırken, polis kavgaya karışan 4 Türk’ü gözaltına aldı.
Olay: akşam saatlerinde kentin en işlek caddesi olan Atatürk Bulvarındaki Rabia Meydanında meydana geldi. İddiaya göre aralarında Suriyelilerinde bulunduğu iki grup arasında başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Bıçaklarında kullanıldığı kavgada 17 yaşındaki Muhammet El Hatap, kalçasından yaralandı. Yaralı El Hatap, meydanda bulunanlar tarafından kucakta taşınarak özel bir hastanenin acil servisine götürüldü. Alanda hazırda bekleyen polisler kavgaya karıştığı ileri sürülen 18 yaşından küçük oldukları öğrenilen 4 Türkü gözaltına aldı. Polis meydanda yeni bir kavganın yaşanmaması için önlemini artırdı.
Umut Deli / Urfanatik
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.