banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Şanlıurfa'da dün gece meydanlar tıklım tıklımdı

Şanlıurfa Rabia meydanında saat 22:00'de Büyükşehir Belediye'nin şehitler için düzenlediği mevlit programına binlerce kişi katıldı. Aynı saatlerde HÜDA-PAR tarafında abidiye göbeğinde bir mevlid programı düzenleren. buradaki mevlide hüdapar il başkanı teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. gecenin ilerleyen saatlerinde ise AK Parti İl binasında saat 24:00'de bir mevlid programı düzenlendi.


Rabia meydanında düzenlene mevlide Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ak Parti milletvekilleri İbrahim Halil Yıldız, Halil Özcan, Ahmet Eşref Fakıbaba, Mehmet Ali Cevheri, Mahmut Kaçar Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve vatandaş katıldı.
Mevlit Programda konuşan Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna,"100 sene önce yine Çanakkale'de üzerimize geldiler bizi haritadan silmek için, boğazı geçip İstanbul'u ele geçirmek için geldiler ve bütün güçleriyle geldiler ama başaramadılar. O zamanda bu milletin iman dolu gögsüne çarptılar. Allah'ın yardımıyla, inayetiyle ülkemizin dört bir tarafından her şeyini bırakarak şehit olmaya koşanların yüzü suyu hürmetine biz bugünlere geldik, onlara çok şey borçluyuz. Çanakkale şehitlerinin torunları bugünde Türküyle, Kürdüyle, Arabıyla yine aynı destanı yazıyor."dedi
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi," Darbe girişiminden sonra milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde demokrasiden yana sergilemiş olduğu davranış ve kararlılık takdire şayandır. Bir ülkenin ileriye gitmesi siyasi partiler ve demokrasiyle mümkündür. Anayasal düzenimizi kaldırmaya yönelik vahşice gerçekleştiren darbeyi kınıyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.