banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Suriye Urfa Haberleri

PTT’nin 172. Kuruluş yıldönümü

Şanlıurfa PTT Başmüdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, PTT Genel Müdürlüğü, ülkemiz geneline Müdürlük, Şube ve Acente şeklinde yayılmış bulunan 4000'i aşkın işyeri ile tüm toplumumuza kesintisiz hizmet sunmaktadır.

Kurumumuzun, kamu sorumluluğu yanında, özel sektör anlayış ve mantığı dâhilinde, iş yerlerini modernleştirmekte olduğu, özelikle "PTT Konsepti" adı altında müşterilerine farklı fiziki mekânlarda hizmet sunarak tüm toplumun beğeni ve takdirini kazanmakta olduğu bilinmektedir.

Posta havalesi ve Posta çeki işlemlerinde, internet ortamında iş ve işlem takibine imkan veren yenilikler yanında, Teknolojik gelişmelere çağın gereksinmelerine ayak uyduran, vatandaşın hayatını kolaylaştıran bir çok projeye imza atan PTT Genel Müdürlüğü, dünya çapında hızla gelişen e-ticaret sektörünün içinde yer alması gerekliliğinden hareketle, Türkiye'nin ilk 3 boyutlu alışveriş sitesi 17 Mayıs 2012 Perşembe günü, Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Sayın Binali Yıldırım'ın da teşrifleriyle İzmir'de gerçekleştirdi, Türkiye'de sanal ortamda alışverişin her geçen gün artarak devam ettiğinde göz ününde bulunduğunda vatandaşlarımızın istediği dükkandan, istediği ürünü alabileceğini, ürünün de PTT'nin getireceği diğer yanda 100'ü aşan banka ve finans kuruluşu işlemleri, normal ve tüm GSM telefonları, elektrik, Bağ-Kur sigorta primleri tahsilatları ile emekli maaş ödemeleri 2022 sayılı kanun çerçevesinde ödenmekte olan muhtaç maaş ödemeleri ile öğrenci ödemeleri, Şartlı nakli transferi programı çerçevesinde Kurumumuzca yapılmaktadır.

Kurumumuz, Bankacılık işlemleri ile birlikte sigortacılık işlemleri vb. hizmetleri de müşterilerine sunarak hizmete sınır tanımadığını göstermiştir.

Posta ve Bankacılık alanındaki yeniliklere lojistik hizmetlerini de katarak koli ve kargo/kurye ve Hızlı tebligat hizmet çeşitli ve kalitesini artırıp yükseltmiştir.

Bu gün için Şanlıurfa il merkezinde Hızlı tebligat servisi hizmet ile aynı şehir içinde 1 gün şehirlerarasında bu hizmeti açık yerlere 2 gün de gönderiler yerine ulaştırırken kargoda varış yeri mesafesine göre gün +1.2.3, yaklaşımı dâhilinde hizmet verilmektedir.

Hızlı Geçiş Sistemi 17.09.2012 tarihi itibariyle paralı otoyollarda hizmete girmesi nedeniyle ayni tarihte tüm merkezlerimizde HGS etiket satışlarının başlandığı yapışkan etiketin 5 lira, kart tipi etiketin ise 15 liradan satıldığı, Etiketlerin araba camına yapıştırıldıktan sonra otomatik olarak geçmeye başlanacağı, HGS'nin kullanımın ve teminin son derece kolay olduğu, HGS etiketlerinin tüm PTT şubelerinde alınabilecektir.

PTT'nin 172. Kuruluş yılına özel 18-22 Ekim 2012 tarihleri arasında kargo-Kurye ve Kayıtlı Küçük paket gönderilerinize %10 indirim uygulanmaktadır.

Ayrıca Ülkemiz insanına, her şart ve zamanında en kaliteli hizmetleri sunmaya devam edeceğimizi, PTT de yeniliklerin bitmeyeceğini bildirirken, her zaman güven dolu duygularla bütün bu özelikleri paylaşmanın gururu ve sevincini bize yaşattıkları için müşterilerimize teşekkürlerimizi bildirir, bizlere yön gösterecek olan taleplerini bekleriz.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.