banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

PTT memurunu dolandırdılar
Olay dün Tepe Mahallesi Harran Kapı Caddesi üzerinde bulunan PTT Şubesi’nde meydana geldi.



Edinilen bilgilere göre kimliği belirlenemeyen bir şahıs,  M. D. isimli PTT çalışanından telefonuna kontör yüklemesini istedi.  kimliği belirlenemeyen şahıs, M. D.’ye 1 adet 200 TL vererek bozmasını istedi ve  bu nedenle M. D.,  şahsa, 2 adet 100 TL para verdi.  Daha sonra bozdurmak amaçlı verdiği 200 TL ‘yi geri isteyen şahıs, M. D.’nin iş yoğunluğundan faydalanarak  parayı kendisine verdiğini söyledi.



Kendisinden 2 adet 100 TL para geri istendiğinde şahıs, parayı verdiğini beyan edince M. D. ise iş yoğunluğundan dolayı parayı aldığını düşündü. Ancak kasadan 200 TL eksik çıkınca M. D. dolandırıldığını anladı. Durumu polise bildirdi. olay yerine gelen polis ise PTT çalışanını dolandıran şahsı arama çalışması başlattı.

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.