banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Pompalı ile dayısını vurdu
Şanlıurfa'da alacak, verecek yüzünden çıkan tartışmada bir kişi pompalı tüfekle hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Eyyübiye Mahallesi'ndeki bir işyerinde bulunan Ali Kuş adındaki bir kişi ile Yeğeni arasında alacak, verecek yüzünden tartışma çıktı. Tartışması büyümesi üzerine yeğeni olduğu iddia edilen bir kişi tarafından pompalı tüfekle vurularak yaralandı.

Haber verilen 112 ambulans ekibi ilk müdahaleyi ambulans içersinde yaptıktan sonra yaralı Ali Kuş'u Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen pompalı tüfekle vurulan Ali Kuş yaşamını kaybetti.

Ailesi ve yakınları olayı duyar duymaz hastaneye akın etti. Hastane Morg önünde sinir krizleri geçiren aileyi hastanedeki acil servisinde görevliler tarafından sakinleştirildi.

Emniyet olayla ilgili soruşturma başlattı.

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.