banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Polisten askere esrar operasyonu

Hatayın Belen ilçesinde, Mersin İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şubesinde (KOM) görevli bir astsubayın otomobilinde 11 kilogram kubar esrar ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Hatay İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Belen ilçe girişinde, Ö.Şnin yönetimindeki otomobili durdurdu.

Ekiplerin araçtan inerek bagajını açmasını istediği sürücü, astsubay olduğunu belirterek bagajını açmadan olay yerinden kaçtı.

Uyarılmaları üzerine İskenderun yolu üzerindeki diğer ekipler yolda önlem aldı. Buradan geçmeye çalışan Ö.Ş, Sarımazı Mahallesinde polis otosuna çarparak durmak zorunda kaldı. Daha sonra otomobilin bagajında yapılan aramada, 3 siyah poşet içerisinde 11 kilogram kubar esrar ele geçirildi.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğünde görevli olduğu belirlenen Ö.Ş. ile aynı araçta bulunan Mehmet Ali D. gözaltına alındı.

ESRAR BAŞKASINA AİTMİŞ!

Mehmet Ali Dnin ifadesinde, esrarı kendisinin kullandığını, astsubay arkadaşı ile gezmek için Mersinden Hataya geldiklerini ve Ö.Şnin esrardan habersiz olduğunu söylediği öğrenildi. Zanlının, suçlunun kendisi olduğunu belirttiği, daha önceden 7 kez hırsızlık, 3 kez uyuşturucu madde satmak ve bir kez de ruhsatsız tabanca bulundurmak suçlarından kaydı bulunduğu bildirildi.

Sorgulanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, uyuşturucu ticareti ve devlet malına zarar vermek suçlarından tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.