banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Polislerin isimleri ve memleketleri belirlendi, biri Urfalı

Mardin'in Dargeçit ilçesi Bahçeci Mahallesi'nde bulunan ve inşaatı süren Mardin Artuklu Üniversitesi Dargeçit Meslek Yüksek Okulu'nda yangın çıkartıldı.

Çıkan yangına müdahale eden itfaiyenin rahat çalışması ve çevre güvenliği sağlamak için olay yerine giden polislerin bulunduğu zırhlı aracın geçişi sırasında yola önceden döşenen patlayıcıyı uzaktan kumandayla infilak ettirdi. Saldırıda, Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy ile polis memurları Ahmet Akalın, Hüseyin Balta ve Akif Hatunoğlu’nun yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Dargeçit İlçe Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy’un (45) Şanlıurfa nüfusuna, Akif Hatunoğlu’nun (29) Osmaniye nüfusuna, Mehmet Hüseyin Balta’nın (31) Diyarbakır nüfusuna ve Ahmet Akalın’ın  (22) Konya nüfusuna kayıtlı olduğu belirlendi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.