banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Polise silahlı saldırı

 Dün gece geç saatlerde Diyarbakır’da, devriye atan polisine yönelik uzun namlulu silahlar ile saldırı yapıldı.

Olay ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Diyarbakır Valiliği, saldırının dün akşam (29.09.2014) saat 01.00 sıralarında Eski Mardin yolu üzerinde meydana geldiğini belirtti.

Bölgede devriye atan polislere uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendiği belirtilen açıklamada; yapılan silahlı saldırıda araç içerisinde bulunan 2 Polisin hafif şekilde yaralandığı, saldırıyı düzenleyen kişi ya da kişilerin ise karanlıktan ve bölgenin kırsallığından istifade ederek kaçtıkları belirtildi.

Olay sonrası Bölgede geniş çaplı arama çalışmalarının yapıldığı belirtilen açıklamada, Şemsiler 3. Sokak girişinde bir adet Kalaşnikof tüfek, 44 adet boş kovan, 7 adet dolu fişek ve 2 adet şarjörün bulunduğunu ve olay ile ilgili olarak geniş çaplı aramaya devam edilerek soruşturmanın başlatıldığı ifade edildi. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.