banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Polise ateş açan eylemci karnından vuruldu

Adana'da düzenlenen PKK gösterilerinde polise tabanca ile ateş ettiği iddia edilen Şiyar Sav (18), polis tarafından karnından vuruldu. Yaralanan Sav, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Olay, dün 19.00 sıralarında, merkez Seyhan ilçesi Küçük Dikili Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, PKK yandaşı bir grup, Küçük Dikili Mahallesi'nde yaktıkları araç lastikleriyle yol kapatarak eylem yaptı. Olay mahalline giderek grubu dağıtmak isteyen polise ise tabancayla ateş açıldı. Polis de tabanca ile ateş eden kişiyi karnından vurdu.

Ambulansla Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralının 18 yaşındaki Şiyar Sav olduğu öğrenildi. Sav, hastanede tedavi altında alınırken polis, olay yerinde ve hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.