banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı

Polis saldırısı sonrası geniş çaplı operasyon

  Bu gün akşam saatlerinde Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik semti 55. Sokakta iki grup arasında çıkan silahlı kavgaya müdahale etmek için bölgeye gelen polis ekiplerine dağılan gruplardan biri tarafından kimliği belirsiz kişilerce silahlarla ateş edildi.

Saldırı sonrası Ramazan Çakar isimli polis yaralandı. Saldırganlar ise ara sokaklarda kaçarak izlerini kaybettirdiler. Yaralanan polis Ramazan Çakar ise olay yerine gelen ambulans ile Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dağkapı Kampusü'ne kaldırıldı. İlk tedavisi burada yapılan yaralı polis daha sonra Dicle Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay üzerine bölgeye gelen çok sayıda polis, kavgadan sonra polise silahla ateş ederek bölgeden kaçan saldırganları bulmak için geniş çaplı arama çalışması başlattı.

Arama tarama çalışmaları dedektör köpekler eşliğinde yapılarak saldırganların gitmesi muhtemel sokaklarda saatlerce devam etti. Ayrıca silahın hangi taraftan geldiği ve kimin tarafından da sıkıldığını tespit etmeye yönelik çalışmaların başlatıldığı belirtildi.

Konu ile ilgili olarak kısa bir açıklamada bulunan Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, silahlı saldırı sonucu 1 polisin yaralandığını belirterek, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını söyledi.

Saldırıda yaralanan Ramazan Çakar’ın ise ameliyata alındığı öğrenildi. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.