banner2
Öne Çıkanlar Mehmet Kaya gazzeli Trabzon Milletvekili İl Emniyet Müdürlüğü risalei nur

Polis lojmanları yıkılacak

       Şanlıurfa Belediye Meclisi Nisan Ayı 2. Birleşim Toplantısı, Meclis Başkan Vekili İbrahim İletmiş başkanlığında gerçekleştirildi.

 

AKABE POLİS LOJMANLARINA AİT ALAN ARTIK “KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANI”

      Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda, birbirinden önemli kararlar alan Belediye Meclisi, ayrıca bir ilke imza atarak, Toplu Konut İdaresi’nin talebi üzerine Batıkent Mahallesi(TOKİ-Akabe)’nde Emniyet Müdürlüğü’ne ait Polis Lojmanları Alanının “Kentsel Dönüşüm Alanı” olarak ilan edilmesine “Onay” verdi.

      Buna göre, TOKİ ve Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan protokol doğrultusunda bölgede görüntü kirliliği oluşturan evlerin yıkılarak yerine daha modern konutların yapılması öngörülüyor. Hazırlanan proje önümüzdeki günlerde tekrar meclis gündemine taşınacak.

 

     Toplantıda karara bağlanan diğer gündem maddeleri ise şöyle:

      *1 adet aracın belediyeye hibe edilmesine karar verildi.

      *Tam zamanlı sözleşmeli 1 adet avukatın istihdam edilmesi karar verildi.

      *Hayvan Pazarı Padok Yerleri, Küçükbaş Hayvan Satış Harcının Belirlenmesi İşi Plan ve Bütçe Komisyonuna Havale Edilmesi,

      *İmar Komisyonuna havale edilecek dosyalar ve imar komisyon raporları (İmar Tadilatları) 

      

       Şanlıurfa Belediye Başkanlığı 2010 Yılı Faaliyet Raporunun Görüşülmesi, Denetim Komisyon Raporunun Okunması ve diğer gündem maddeleri ise bir sonraki birleşime bırakıldı.

       Belediye Meclisi Nisan Ayı 3. Birleşim Toplantısı 6 Nisan 2011 Çarşamba Günü Saat 10.00'da Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.