banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Polis, kaçan şahsı ayağından vurarak durdurdu
Edinilen bilgiye göre Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nin bahçesinde şüpheli hareketler yaparak tüm dikkatleri üzerine çeken Esat E. adındaki bir şahsın yanına gelen polis ekipleri kimlik kontrolünü yapmak istedi. Polise Direnerek vermek istemeyip kaçmaya çalıştı.

O sırada Polis ekipleri Esat E.'yi durmak için havaya ateş açtı. Polis'in ateş açmasına aldırış etmeyerek kaçmaya devam eden Esat E'yi Polis ekipleri silahla sol bacağında vurarak yaraladı. Silah sesinden sonra hastane güvenlik görevlileri ve hastane acil servis ekipleri yaralı Esat E'yi sedle ile hastanenin acil servisine kaldırdılar.

Esat E'nin üzerinde bulunan kuru sıkı tabancaya ve Bıçağına el koyan polis ekipleri incelemeye aldı. Babasına haber verilmesiyle hastane gelen baba Mahmut E. hastane bahçesinde polis ekipleriyle görüştükten sonra Oğlunun sinir hastası olduğunu ve birkaç yıldır tedavi gördüğünü söyledi.

Hastane acil'inde tedavi altına alınan ve Sol bacağından kurşunla yaralanan Esat E'nin durumunun iyi olduğunu belirtildi. Urfahabermerkezi.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.