banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Polis, kaçak sigaracılara aman vermiyor

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan iki operasyonda 2 bin 700 karton kaçak sigara ele geçirdi.

1. olayda Mardin yolu üzeri Şanlıurfa otoyol girişi yol üzerinde park halinde bulunan 55… 443 plaka sayılı araçta yapılan aramada araç içerisinde poşetler halinde; toplam 1.200 karton (12.000 paket) üzerinde TAPDK bandrolü bulunmayan Gümrük Kaçağı Sigara ele geçirilmiş ve olayla bağlantısı bulunan (1) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

2. olay ise 16.10.2012 günü saat:00.30 sıralarında İlimiz Şanlıurfa-Mardin otoyolu üzerinde yapılan çalışmalarda dinlenme tesislerine gelmeden yaklaşık 2 km kadar uzaklıkta yol kenarında park halinde bulunan ve durumundan şüphelenilen 33…51 plaka sayılı kapalı kasa kamyonette yapılan aramada; toplam 1.500 karton (15.000 Paket) üzerinde TAPDK bandrolü bulunmayan Gümrük Kaçağı Sigara ele geçirilmiş ve olayla bağlantısı bulunan (2) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Soruşturmalar devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.