banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Polis gününde coşkulu final

Şanlıurfa Emniyet teşkilatının 165. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Mozaik Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlik, sinevizyon gösterisiyle başladı. Sinevizyon gösteriminde polisin fedakârlıkları aktarıldı.

Sinevizyon gösteriminin ardından Şsnlıurfa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar yaptığı konuşmada emniyet teşkilatının tarihçesine anlatarak teşkilatın memleket için önemine değindi. Şanlıurfa Emniyet Müdürü Durmuşlar, valilik himayesinde sürdürülen sosyal içerikli projelerle polis ile vatandaş arasındaki irtibatı ve emniyet teşkilatının bu sosyal projelere verdiği önemi aktardı.

Sabri Durmuşlar'ın ardından Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan konuşmasına, fedakârlık ve kahramanlıklarıyla milletimizin, sevgi ve saygısını kazanmış, demokrasinin ve cumhuriyetin teminatı Türk Polis teşkilatının 165. Kuruluş yıldönümünü kutlayarak başladı. Vali Okutan, "Güvenliğin olmadığı yerde demokrasiden söz etmek mümkün değildir. Güvenliğimizin artmış olması beraberinde demokrasinin, hak ve özgürlüklerimizin genişlemesine de vesile olmaktadır. Polisimiz, toplumun dirlik ve düzenini, huzur ve güvenliğini, vatandaşlarımızın can ve malını koruma, kanun hâkimiyetini sağlama gibi çok önemli ve hayati görevleri üstlenmiş bulunmaktadır… 165 yıldır her geçen gün büyüyüp gelişerek bu gün dünyanın sayılı polis teşkilatlarının arasında yer alan Polis teşkilatımız; eğitim seviyesi, insan kaynakları, ulaştığı teknoloji yönünden örnek gösterilecek bir kuruluş haline gelmiştir… Gücünü kanunlardan alan polisimiz başarılarının devamı için her zaman olduğu gibi bugün de kanunları lafzı ve ruhuyla uygulamaya devam edecek, halkın gönlünde edindiği yeri muhafaza etmek için elinden gelen imkanları da seferber edecektir… Görevleri uğrunda canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum. Şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere emaneti olan ailelerine en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diyerek konuşmasını noktaladı.

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan'ın konuşmasının ardından, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu şiir, kompozisyon, liseler arası futbol müsabakalarında dereceye girenlere Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Milletvekili Yahya Akman, Milletvekili Seyid Eyüboğlu tarafından plaketleri ve ödülleri verildi. Polis günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe Rakka Emniyet Müdürü Esat Toma ve eşi de katıldı. Ödül töreninin ardından program halkoyunları gösterisi ve sıra gecesiyle sona erdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.