banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

PKK'nin katlettiği öğretmen mezarı başında anıldı

Mazıdağı Yukarı Konak köyünde öğretmenlik yaparken, 1992 yılında PKK tarafından katledilen Abdulvahap Yersiz, Mazıdağı Eğitim-Der tarafından Karşıyaka Mezarlığında düzenlenen programla anıldı.

Şehadet yıldönümü nedeniyle saat 16.00’da Karşıyaka Mezarlığında başlayan programa Yersiz’in çok sayıda öğrencisi ve seveni katıldı.

Program, Ahmet Akpolat Hocanın Yasin-i Şerif tilavetiyle başladı. Ardından konuşan HÜDA PAR Mazıdağı İlçe Başkanı Abdulkadir Şani, şehit ve şahadet hakkında kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında Şehit Abdulvahap Yersiz’in hayatını anlatan Şani, Yersiz’in davasına bağlı ve samimi, toplumun her kesiminin sempatisini kazanan ve herkes tarafından sevilen bir şahsiyet olduğunu vurguladı.

Program edilen dualar ile son buldu. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.