banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

PKK'nin katlettiği 9 yaşındaki Elif toprağa verildi

Bismil Dumlupınar Mahallesi'nde PKK'liler tarafından zırhlı polis aracına atılan roketatarın isabet ettiği evde hayatını kaybeden 9 yaşındaki Elif Şimşek toprağa verildi.

PKK'lilerin attığı roketin evlerine isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden 9 yaşındaki Şimşek'in cenazesi, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Bismil İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Şimşek'in cenazesi, ilçenin Kurudeğirmen (Kopeliya) Mahallesi'ndeki mezarlıkta gözyaşları ve Kürtçe ağıtlar arasında defnedildi. Defin sırasında Şimşek'in yakınları saldırıyı gerçekleştirenleri lanetledi. Daha sonra Şimşek ailesi, Direkhane Camisi'nde taziyeleri kabul etti.

Şimşek'in ön otopsisine ilişkin hazırlanan raporda, yüz kemiklerinin bir kısmının yerinde olmadığı ifade edilerek, saçlarının arasında ve cesedinde yedişer santimetrelik iki metal cisim bulunduğu, el bileği kemiğinin kırıldığı, iskelet sistemi muayenesinde kafatası, yüz ve sol el bileğinde kırıklar meydana geldiğinin tespit edildiği bilgisine yer verildi.

Bismil'de özellikle üç mahallede yaşanan olaylar nedeniyle halktaki tedirginlik devam ediyor.  

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.