banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray Ömer Uzun

PKK'nin kaçırdığı kişileri yargıladıkları sözde mahkeme yıkıldı

Muş Valiliği Varto’da “Özel Güvenlik Bölgesi” ilanının ardından yapılan operasyonlarda PKK’nın öldürülen militanlarını gömdükleri bir mezarlık ile bölgede kaçırdıkları insanları sorguladıkları bir binanın yıkıldığını açıkladı.

Konu  ile ilgili olarak Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, Muş’un Varto ilçesi sınırlarında bulunan Kolan Bölgesi’nde 15 Eylül 2015 ile 29 Eylül 2015 tarihleri arasında bazı alanların  “Özel Güvenlik Bölgesi”  ilan edildiği ve bu hususta gerekli duyurular yapıldığı belirtilerek, Varto ilçesinin Kolan mezrasında PKK’nin kurduğu kampına yönelik 17 Eylül 2015 günü Malazgirt’te öldürülen Jandarma Binbaşı Aslan Kulaksız’ın isminin verildiği operasyonda PKK’nin öldürülen militanları gömdükleri mezar ile kaçırdıkları kişileri sorgulamak için kullandıkları binanın yıkıldığı ifade edildi.

Açıklamada devamla,  operasyon devam ettiği belirtildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.