banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

PKK'lilere ait sığınak içindeki mühimmatla beraber imha edildi

Bingöl’de, içinde PKK’lilerin barındığı 2 sığınak imha edildi. Operasyon sonrası yapılan açıklamada sığınaklarda çok sayıda mühimmatın ile yaşam malzemelerinin bulunduğu belirtildi.

Bingöl Valiliğinden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, sığınakların bütünüyle imha edildiği belirtilirken, Bingöl merkez Alıncık köyü kırsalında olan 2 sığınakta ele geçirilen malzemelerin ise listesi basına açıklandı.

Valilikten  yapılan açıklamaya göre operasyon sonrası sığınakta; 20 adet hazırlanmış Molotof bombası, 4 adet boru tipi el yapımı patlayıcı, 5 adet roket mühimmatı, 250 adet m-16 fişeği, Düdüklü tencere içerisine tuzaklanmış el yapımı patlayıcı, 100 adet 12,7 uçaksavar mühimmatı, Asfaltı keserek içerisine patlayıcı yerleştirmek için mânile, Patlayıcı eylemlerinde kullanılan çeşitli malzemeler, Çok sayıda yiyecek ve giyim malzemeleri ele geçirilmiştir.

Açıklamada ayrıca “Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile ele geçirilen mühimmat ve malzemeler sığınaklar bölgesinde imha edilmiştir. ”ifadelerine yer verildi.(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.