banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Karaköprü Narı Abdülkadir Barut Karaköprü ilçesi Göbekli

PKK'liler sivillere hendek kazdırıyor

Dargeçit’te ilan edilen sokağa çıkma yasağı 7’inci gününe girdi. Çatışmaların yoğunlaştığı Safa Mahallesi’nde şu ana kadar 6 PKK’li öldürülürken 3 sivil de yaralandı.

Dağ kadrosundan yaklaşık 10 kişilik PKK’li grubun Safa Mahallesi’nde bulunduğu ifade edilirken PKK’li grubun halkın üzerinde baskısını artırdığı belirtildi.  Evlerin kapısını kırarak içeri giren PKK’liler, halkı silah zoruyla dışarı çıkarıp hendek kazdırıyor.

Bu arada yaşanan çatışmada yaralanan PKK’liye yardım ettiği sırada açılan ateş sonucu yaralandığı iddia edilen 26 yaşındaki Sacide Gezginci ise Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı. Burada ameliyata alınan Gezginci, sol kolunu kaybetti. Gezginci’nin yoğun bakımda tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Öte bazı yaşlı ve hastalar ise beyaz bayrak kaldırarak hastaneye gittikleri gözlemlendi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.