banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Şanlıurfa Valiliği urfahaber Urfa

PKK'lı sensin lan

Nagehan Alçı'nın PKK'lı benzetmesi emekli paşa Ramiz İlker'i çileden çıkardı.

Beyaz Tv ekranlarında gergin anlar. Latif Şimşek'in sunduğu ve Nagehan Alçı'nın yorumcu olarak katıldığı 'Med-Cezir' adlı programda, Alçı'nın 'PKK'lı benzetmesi' “Jetci Ramiz” lakabıyla tanınan Emekli Tuğgeneral Ramiz İlker'i çıldırttı.

Kavga
Nagehan Alçı'nın emekli paşaya, “Bugün Ramiz İlker bir PKK’lı gibi konuşuyor” demesi ile başladı. Bu sözler üzerine Alçı’ya hakaretler yağdıran Ramiz Paşa, elinde bulunan kalemi de Nagehan Alçı’ya fırlatmak istedi. Elindeki kalemi işaret ederek “Bana bak şunu kafana geçiririm” diyen Ramiz İlker “Kendine gel, PKK’lı sensin lan. Yağcı sensin, yalaka, yalaka gazeteci. Söylediğine dikkat et” diyerek ardı ardına hakaretler yağdırdı.

Moderatör Latif Şimşek araya girerek Ramiz İlker’din Nagehan’ın söylediklerine saygı duymasını istedi “Herkes herkese saygı duyacak” dedi.

Nagehan Alçı,
İlker’in sıkıyönetim isteğinin PKK’nın ekmeğine yağ sürdüğünü ve bunun PKK’nın istediği bir önlem olduğunu söyledi. Program boyunca Ramiz Paşa ile Nagehan Alçı arasında çok sert tartışmalar yaşandı.

 

 


 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.