banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

PKK saldırılarına bir tepkide kamyonculardan

Gaziantep'te bir araya gelen kamyon sürücüleri çevre yolunda uzun konvoy oluşturarak, son günlerde artan PKK saldırılarını ve şiddet olaylarını protesto etti.

Başpınar Organize Sanayi bölgesi yakınlarında bir araya gelen kamyon ve TIR sürücüleri, PKK’nın saldırılarını kınamak için çevre yolunda uzun konvoy oluşturdu. Konvoy şeklinde çevre yolundan Şanlıurfa yoluna ilerleyen sürücüler, korna çalarak yaşanan saldırıları protesto etti.

Kamyon sürücülerine yoldan geçen diğer sürücüler de korna çalarak eşlik edip destekledi.

Gaziantep Kamyoncular Odası Başkanı Cengiz Polat, gazetecilere yaptığı açıklamada, son günlerde artan terör olaylarına tepki göstermek için bir araya geldiklerini söyledi.

Şiddetle hiçbir sorunun çözülemeyeceğini belirten Polat, terör olaylarının artış gösterdiği bu günlerde bizler de Kamyoncular Odası olarak, teröre bu şekilde tepki vermek istedik.”dedi.

Çevre yolundan başlayan konvoy Şanlıurfa yolu üzerinde sona erdi. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.