banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

PKK Saldırıları Urfa STK'ları tarafından kınandı

Bölgede PKK tarafından yaşanan saldırılara tepkiler gelmeye devam ediyor. İnsani Yardım Platformu adına açıklamayı okuyan Osman Gerem, yaşanacak kaosun ülkeye fayda getirmeyeceğini belirterek  kaosa sürükleyecek her eylemi kınadıklarını belirtti.

Son günlerde bölgemizde huzuru ve çözüm sürecini baltalamaya yönelik olayların yaşandığına dikkat çeken Gerem, Bölge halkı olarak ekonomik, kültürel ve sosyal anlamda geri kalmamıza sebep olan bu olayların çözüm sürecinin başlaması ile geride kaldığı bir dönemde işin taşeronluğunu üstlenmiş grupların tekrar sahneye çıktığına dikkat çekti.


1984'ten bu yana Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde halkı birbirine düşürmeye ve ayrıştırmaya yönelik meydana gelen olaylarda yaşamını yitirenlerin yine bu memleketin evlatları olduğunu belirten Gerem "Özellikle son günlerde Mustazaflar Cemiyetine yapılan saldırılar ile bölgenin dinamikleri karşı karşıya getirilmeye çalışılmaktadır. Bölgeyi tekrar kaosa sürükleyecek her eylemi kınıyoruz. Herkesi itidale davet ediyoruz. Kamplaşmanın Mustazafları bu kirli oyunun içine çekmenin ülkeye faydası olmayacaktır." diye konuştu.
 

Gerem, son olarak piknik bahanesiyle dağa kaçırılan çocuklara da değinerek, bu çocukların en kısa zamanda ailelerinin yanına dönmesini bekeldiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.