banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

 Kurban Bayramı’nın 4. gününde ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıtan Yusuf Er, Kobani bahanesiyle sokaklara inen PKK/HDP yandaşları tarafından ağır şekilde yaralanırken, Er’in yanında bulunan Yasin Börü, Hüseyin Dakak, Riyad Güneş ve Hasan Gökgöz ise hunharca katledilmişti.

PKK/HDP yandaşlarının oğluna ve diğer mütedeyyin kişilere yaptıkları insanlık dışı saldırılar ile ilgili İlke Haber Ajansı’na (İLKHA) konuşan Şehabettin Er, PKK çetelerinin yaptıkları insanlık dışı saldırıların vicdanlara sığmadığını belirtti.

“Saldırılar inancımıza yapıldı, müslüman kardeşlerimizden destek beklerdik”

PKK/HDP çetelerinin gösteriler boyunca dini değerlere savaş açtıklarını, camilere ayakkabılarla girerek Kuran’ı Kerimleri yaktıklarını söyleyen Er, “Doğu ve Güneydoğu’da birçok vahşet yaşandı. Burada Müslümanlar inançlarından dolayı katledildi. Bu katliamları yapan PKK/HDP/KCK çeteleri, Kuran’ı Kerimleri yaktılar, ‘Bizi geri bırakan bu kitaptır.’ diyerek, üzerinde alçakça tepindiler. Camilerimize ayakkabılarla girerek PKK marşları çaldılar. Müslüman kardeşlerimiz belki tam manasıyla bizi anlamadılar ama iyi bilsinler ki, bizim başımıza gelenler inancımızdan dolayı geldi.   O kardeşlerimizin bize destek olmalarını beklerdik.” ifadelerini kullandı.

Sadece Müslüman olmaları gerekçesiyle yıllardan beri PKK zulmüne maruz kaldıklarını dile getiren Er, İslami camialardan yeteri kadar destek görmemenin üzüntüsünü yaşadığını aktardı.

“HDP’ye oy veren birçok kişi yaptıkları yanlışın farkına vardılar”

Kobani bahaneli çıkan olayların insanların uyanışına vesile olduğuna dikkat çeken Er, “Oğlum Yusuf,  PKK vahşetini, zulmünü halka duyurmak için yaralı haliyle birçok yere gitti. Yapılan zulümleri ekranlarda anlattı. Bu olaylar, halk arasında büyük bir infiale yol açtı. HDP’ye oy veren birçok kişi, daha önce böyle bir vahşeti görmediklerini ve çeteleri lanetlediklerini belirtti. Bazıları bizzat benim yanıma gelerek, bazıları da arkadaşlarımıza gelerek bugüne kadar büyük bir yanlışın içinde olduklarını ifade ettiler.” dedi.

“Bu olaylara müsamaha gösteren emniyet ve alt birimleridir”

Emniyet birimlerinin Yusuf Er ve katledilen arkadaşlarına yapılan saldırılara hiçbir müdahalede bulunmadığına dikkat çeken Şehabettin Er, “Yusuf ve arkadaşları PKK çeteleri tarafından apartmana sıkıştırıldıkları zaman polisler olaya müdahale etmedi. Çocuklarımız vahşice darp edildi, bazıları da katledildi. Diğer gençler şehit edildi, benim oğlum da bu olayların şahididir. Bu olayın arkasında olacağız. Emniyet, olaydan 5 gün sonra beni aradı. Olayla ilgili oğlumla görüşmek istediklerini, onu korumaya almak istediklerini söylediler. Polislere saldırıları PKK/HDP/KCK çetelerinin yaptığını söyledim. Bu olaya müsamaha gösterenler, olayın önüne geçmeleri gerekirken geçmeyenler emniyet ve alt birimleridir.” şeklinde konuştu. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.