banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Şanlıurfa Mesleki Eğitim Kurumu Normalleşme ne zaman başlayacak

PKK okul yakmaya devam ediyor

 Öğrencilerin okulda olmadığı bir saatte kimliği belirsiz kişi veya kişiler okula Molotof atarak yakmaya çalıştı.

Okula atılan Molotof nedeniyle camlar kırıldı. Öğrencilerin oturduğu sıralar zarar gördü. Sınıfın zarar görmesi üzerine öğrenciler başka bir sınıfta eğitime devam etti.

Okullara yapılan Molotoflu saldırı nedeniyle tedirgin olan aileler, okul önünde güvenlik önlemlerinin alınmadığını iddia ettiler.

Öğrenci velilerinden Ö.C.okullara yapılan Molotoflu saldırıdan dolayı çocuklarının korkudan okula gitmediğini söyledi.

Ö.C, açıklamasında şunları söyledi: “Okulların önlerinde güvenlik önlemleri alınmıyor. Hemen hemen hiçbir okulun çevresinde kamera sistemi bulunmuyor.  Yapılan saldırılardan dolayı çocuklarımız okula korkudan gitmiyor. Okulların önlerinden güvenlik önlemlerin alınmasını yetkililerden talep ediyoruz. Çocuklarımızın hayatı risk altında olduğundan dolayı okulların çevresine kamera sisteminin konulmasını istiyoruz. Artık her gün farklı okullarda meydana gelen bu durumdan dolayı çocuklarımızı korkudan okula gönderemiyoruz.” Şeklinde tepkisini dile getirdi.

Öte yandan bölgenin farklı yerlerinde okullara yönelik PKK’nin yaptığı saldırılara yönelik herhangi bir önlemin alınmayışı öğrenci velilerinin tedirginliğini artırdığı belirtildi.(Şükrü Tontaş-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.