banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Pilotun durumu iyi morali ise çok kötü

Beykoz Anadolukavağı semalarında uçuş yaparken düşen polis helikopterinin pilotu İstanbul Emniyet Müdürü Yardımcısı Kemal Özdemir’in durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

İstanbul Temsilcimiz Müslüm Aktürk’ün edindiği bilgiye göre, kazadan hemen sonra Kavacık Medistate Hastanesi’ne kaldırılan ve ayaklarında kırıklar olan Özdemir’in hayati tehlikesi bulunmuyor. Buna karşın Kemal Özdemir’in, kaza nedeniyle ve özellikle de helikopterde bulunan 4 kişinin kurtulamamış olması yüzünden çok üzgün olduğu öğrenildi.

Müslüm Aktürk, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Kemal Özdemir ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yanyana oturmuş ve töreni birlikte izlemişlerdi. Törendeki gösterilerde rol alan Özdemir’in oğlu bir ara babasının yanına gelmiş ve birlikte objektife poz vermişlerdi.

Özdemir, emniyetin havacılıkla ilgili çalışmaları hakkında bilgi almak isteyen İstanbul Temsilcimiz Müslüm Aktürk’ü Atatürk Hava Limanı’nda bulunan Havacılık Şube Müdürlüğü’ne davet etmişti.

Asayiş, operasyon, keşif gözetleme, eğitim, polis-taktik gibi uçuşlarının yanı sıra fotoğraf-film çekimleri için de kullanılan helikopterin teknik arıza sebebiyle motorunun durduğu sanılıyor. Beykoz Anadolukavağı semalarında uçuş yaparken düşen Fransız yapımı helikopterde bulunan 5 kişiden İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Kemal Özdemir yaralı kurtulurken Bilgi İşlem Şube Müdürü Ragıp Ali Bilgen ve 9 yaşındaki oğlu Deniz Bilgen, Pilot Başkomiser Murat Güçlü ile THY Uçuş Akademisi 2. pilot adayı Mehmet Oray Sarıçay hayatını kaybetmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.