banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Peygamber Sevdalıları Platformu'ndan Mescid-i Aksa saldırısına tel'in

Siyonist İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa’ya yönelik gerçekleştirdiği ses ve sis bombalı saldırısını yayımladığı yazılı bir basın açıklamasıyla tel’in eden Peygamber Sevdalıları Platformu Genel Merkezi, düzenlenen saldırının kabul edilemez olduğunu belirterek, ‘Müslümanlar, İslam’ın kutsallarına yapılan saldırılara karşı izzetli bir şekilde duracak ve Mescid-i Aksa’ya sahip çıkacaklardır.’ ifadelerini kullandı.

1967 yılından bu yana Mescid-i Aksa’yı işgal altında tutan Siyonist İsrail’in, o günden bu yana her fırsatta bir bahane bularak Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’ya saldırılar düzenlediği belirtilen açıklamada, Siyonistlerin bu yolla Müslümanların kutsallarını çiğneyerek güçlerini zayıflatmaya çalıştığına dikkat çekti.

Açıklamada devamla, “Terör devleti Siyonist İsrail’e bağlı askerlerin bu alçakça saldırısı sonrasında aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu birçok Müslüman yaralanmış, içeri atılan gaz bombaları sonucu mescitte yangın çıkmış ve içerde maddi hasar meydana gelmiştir. İslam’ın kutsallarına yapılan saldırılara karşı kahraman İslam evlatları hep sahip çıkmıştır. Bundan sonra da alçak Yahudilere karşı izzetli bir şekilde duracak ve Mescid-i Aksa’ya sahip çıkacaklardır inşallah.” denildi.

Siyonist İsrail’in, İslam ümmetinin dağınıklığından istifade ederek Müslümanların en kutsal mabetlerine dahi saldırıldığına dikkat çekilen açıklamada, bu saldırılarından vazgeçmesinin tek yolunun, Müslümanların kendi aralarında siyasi, ekonomik ve askeri alanda daha güçlü olması olduğuna vurgu yapıldı.

Müslümanların, Siyonistlerin bu saldırıları karşısında daha duyarlı olması çağrısında bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu açıklamasında son olarak; “Siyonist alçaklar tarafından yapılan bu saldırıya karşı herkesin duyarlı olması gerekir. Tüm inançlar tarafından kutsal olarak kabul edilen Mescid-i Aksa’ya yönelik bu tehlikeli saldırıyı gerçekleştiren terör çetesi Siyonist İsrail’i lanetliyor ve kınıyoruz.” denildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.