banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç Şanlıurfa Balıklıgöl

Petrol boru hatında hırsızlık
Şanlıurfa'nın siverek ilçesindeki Yücelen köyü Yoğurtçuk mezrasının yakınından geçen bir petrol boru hattında hırsızlık olduğu ihbarı üzerine olay yerine gelen Siverek ilçe jandarma ekipleri tarafından yapılan aramada boru hattına vana takılarak 32 yaşındaki İ.K adına kayıtlı kamyonun kasasında bulunan tanka ham petrol boşatılması için düzenecek hazırlandığı ve bir miktar ham petrolün çevreye akıtması jandarma ekipleri tarafından tespit edildi.

 

Bunun  üzerine İlçe Jandarma ekipleri olay yerindeki kamyon'u, boru hattına takılan vanayı ve 10 metre uzunluğunda hortumu ele geçirdi. Komyonun yanında bulunan şüpheli İ.K'nın ifadesi alınmak üzere ilçe jandarma ekipleri gözaltına aldı. Ayrıca jandarma ekipleri petrol boru hattının onarılması için BOTAŞ yetkilerine bilgi verildi.

 

 

Olay yerinde hırsızlık yapan kişi veya kişilerin yakalanması için ilçe jandarma ekipleri Cumhuriyet Savcılığına bildirdi.

Abdullah Toprak / GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.