banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Pek Yüce Derneğinden Öğrenciler Yararına Kermes


Başkanlığını Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu'nun eşi Eczacı Fatma Mutlu'nun yaptığı, öğrencilere her konuda yardım etmeyi hedefleyen Pek Yüce Gönüllüler Derneğinin, maddi durumu yetersiz olan öğrencilerin yararına düzenlediği kermes oldukça verimli geçti.
Üniversitenin Yenişehir yerleşkesinde gerçekleşen kermese, Dernek Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu, rektör yardımcıları, genel sekreter, idari kısım amirleri, çalışanlar ve öğrenciler katıldı.
Dernek Başkanı Ecz. Fatma Mutlu yaptığı açıklamada; ailelerinden uzak olan öğrencilerin kendi evlatları oldukları ifade ederek, dernek olarak imkanlar dahilinde çeşitli kezler öğrencilerle bir araya geldiklerini, onların sorun ve problemlerini çözmeye çalıştıklarını ifade etti. Öğrencilere hayırsever kişilerin verecekleri burslara da aracılık ettiklerini ifade eden Mutlu, hayırsever iş adamlarından maddi durumu iyi olmayan öğrencilere destek beklediklerini de sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.