banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Rogers Kassım Mato robotik otomasyonlarla maksimum verime ulaşacak beraat kararı

Pazar yerleri için kura çekildi!-VİDEO


Karaköprü Belediyesi Kültür Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan kura çekimine Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Kalkan, Zabıta Amiri Remzi Dağ, Karaköprü semt pazarcıları Dernek Başkanı Mustafa Kaçan ve çok sayıda pazarcı esnafı katıldı.

Akbayır mahallesinde Perşembe günleri Karşıyaka mahallesinde ise cumartesi günleri satış yapılacak olan 110 adet Pazar tezgahı yeri için esnaflar noter huzurunda kendi elleri ile çektikleri kuralar ile yerlerini belirlediler.

Pazar esnafı adına konuşan Karaköprü semt pazarcıları Dernek Başkanı Mustafa Kaçan; “Kura çekimi adaletli bir şekilde düzenli bir şekilde yapıldı. Bizlere böylesine temiz düzenli bir pazar yeri yaptığı için Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye çok teşekkür ederiz” dedi.

Kura sonrası tezgah yerleri belli olan esnaflar ise adaletli bir şekilde yapıldı emeği geçenlere teşekkür ederiz dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.