banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Viranşehir Eyyübiye Diyarbakır

Paşa'dan iğrenç iddia

Emekli paşa Ramiz başörtüsü yasağını bir çocuk penisine bağladı. İlker, başörtüsü takan doktorların penisinden rahatsız olan çocuklara bakmadığını iddia etti.

Beyaz TV’de yine karşıt görüşlü insanların çatıştırıldığı programda Nagehan Alçı ile bir dönem Habertürk’ü bir birine katan ve rivayetlere göre Yiğit Bulut’u stüdyoda kovalayan emekli paşa Ramiz İlker katıldı. Konunun başörtüsü yasağı olduğu programda Nagehan Alçı, Ramiz İlker’e "subay eşlerinin başörtülü olmasından neden rahatsız oluyorsunuz" diye sordu. Ramiz İlker’in yanıtı ise ilginçti: "Camiye mayo ile girebiliyor musunuz?" 

GARİP İDDİA

Ramiz İlker’e "Subayın eşi de mi askerlik yapıyor. Onun başörtülü olması sizi niye rahatsız ediyor?" yanıtını veren Nagehan Alçı’nın sözleri üzerine emekli paşa "bazı bayan doktorların başörtülü oldukları için kadavrayı kesmediklerini, penisinden rahatsız olan çocuklara bakmadıklarına" iddia etti.

UĞUR DÜNDAR’I HATIRLATTI

Ramiz’in verdiği örnek akıllara "soruşturmacı" gazeteci Uğur Dündar’ın yalan haberini getirdi. Dündar, birkaç yıl önce hazırladığı haberde Konya’da başörtülü öğretmenlerin testislerindeki sorunu olan çocuklara bakmadığını iddia etmişti. Ancak daha sonra o haberin yalan olduğu ortaya çıkmıştı.

Aktifhaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.