banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

'Partimizin aldığı karar halkımızın maslahatı içindir'

Partisinin il teşkilatıyla istişare toplantısı için bir araya gelen HÜDA PAR Bitlis İl Başkanı Celal Gül, 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlere partilerinin girmeme kararını değerlendirdi.

Gül, yapılan istişareler neticesinde 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlere girmemenin isabetli bir karar olduğu, alınan kararda halkın maslahatı ve seçmen iradesinin göz önünde bulundurulduğuna dikkat çekti.

Genel Merkezin aldığı kararı desteklediklerini, bundan sonra da çalışmalarını aralıksız devam ettireceklerinin belirten Gül, şöyle konuştu: “Partimiz 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerdeki tavrını kamuoyuyla paylaşmıştır. Bugüne kadar halkımızın yararı için alınan kararlara bir yenisi daha eklenmiş oldu. Malumunuz bizler gerek 30 Mart yerel seçimine gerekse de 7 Haziran genel seçimine katılarak çalışma yaptık. Halkımızın evlerini dolaştık, esnaf ziyaretlerimizi yaptık. Seçimlere girdiğimiz İl ve ilçelerde çalmadığımız kapı kalmadı. Halkımızla bütünleşerek onların sorunlarını dinledik. İmkânlarımız dâhilinde bu sorunların çözülmesi için çalışma yürüttük. Fakat seçimlerde gördük ki, halkımız iradesini sandığa yansıtamıyor. Yansıtmaya çalışanlara da bir şekilde engel olunuyor. Özellikle kırsalda yaşayan halkımız, istemediği halde iradesini bir yerlere kanalize etmek zorunda bırakılıyor.” dedi.

Son zamanlarda bölgede yaşanan çatışmalar ve iki ateş arasında kalarak göç etmek zorunda kalan halk iradesinin sandığa yansıyacağına inanmadıklarını kaydeden Gül, “Bizler dün olduğu gibi bugün de ve yarın da halkımızın çıkarlarını partimizin çıkarlarının önünde göreceğiz.  Bu vesileyle HÜDA PAR Bitlis İl Teşkilatı olarak partimizin almış olduğu kararların arkasındayız ve destekliyoruz. Seçime girmemekle köşemize çekilmeyeceğiz. Halkımızın maddi ve manevi yararına olan çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.  (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.