banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Paralel polislere operasyon!

Paralel yapının emniyet ayağına operasyon başlatıldı. İstanbul’da çok sayıda polis gözaltında. Bazı emniyet mensuplarının evinde arama yapılıyor. İstanbul merkezli yürütülen paralel yapı operasyonunda şüpheliler paralel yapı bağlantılı olduğu iddia edilen polisler.

İstanbul’da gece saatlerinde başlatılan operasyonda polislere “casusluk ve resmi belgede sahtecilik” gibi suçlamalar yöneltiliyor.

Paralel örgüt üyeleri ve 17 Aralık darbe girişiminde görev alan polislere yönelik operasyonun başladığı iddia edildi. İstanbul’da 01:30 civarı başlatılan dev operasyonla birlikte şu ana kadar 40′a yakın adrese eş zamanlı operasyon düzenlendiği gelen bilgiler arasında.

Yılmazer de var iddiası

Bir dönem İstanbul Emniyeti’nde İstihbarat Şube Müdürü olan Ali Fuat Yılmazer’in de şüpheliler arasında olduğu iddia ediliyor.

7 Şubat MİT Krizi sırasında İst İstihbarat Müdürü olan Erol Demirhan ile Terörle Mücadele Şube Müdürü olan Yurt Atayün de gözlatı listesinde

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.