banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Para için yaşlı adamı öldürdüler

Dün Karaköprü Beldesinde bulunan yaşlı adam cesedi üzerine yapılan araştırma neticesinde "Para için öldürüldüğü" ve şüphelinin yakalanıp itiraf ettiği bildirildi..

Konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 13.05.2011 günü Suruç ilçesine bağlı Kanatlı köyünden Şanlıurfa il merkezine gelen ve bir daha kendisinden haber alınamayan 1929 doğumlu R. D. isimli şahsın kaybolması ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan araştırmada; il merkezinde bulunan mobese görüntüleri ve bazı işyerlerine ait kameralar üzerinde inceleme yapılmıştır.

 

Kamera görüntülerinden hareketle yapılan çalışmalar neticesinde 1992 doğumlu M. Ç. ve 1991 doğumlu N. G. isimli şahıslar şüpheli olarak gözaltına alınmıştır. Şüpheliler ifadelerinde kayıp şahıs R. D. yi bir araca bindirerek Karaköprü Kent Ormanına götürüp öldürdükten sonra üzerinde bulunan yaklaşık 3500 TL parayı gasp ettiklerini itiraf etmişlerdir.

 

Şüphelilere Cumhuriyet Savcısı tarafından yer gösterme işlemi yaptırılmış, boğularak öldürüldüğü anlaşılan R. D. nin cesedi Karaköprü kent ormanında bulunmuştur. Gasp edilen paraların bir kısmı, olayda kullanılan oto ve diğer suç delilleri ele geçirilmiştir" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.