banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Pamukoğlu Paşa çıldırdı!

Habertürk ekranlarında yayınlanan 'Karşıt Görüş' emekli general ve Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu ile Taraf yazarı Önder Aytaç'ı karşı karşıya getirdi.

Gündemdeki anayasa değişikliği ve Balyoz soruşturmasının tartışıldığı programda tansiyon düşmek bilmedi. Pamukoğlu Balyoz soruşturmasında yaşananlara isyan edereken ordunun komuta kademesine isyan etti.

Taraf yazarı Önder Aytaç'ın değişimden yana fikirlerini ortaya koyduğu tartışmada söz Balyoz'a gelince o ana kadar sakin sakin oturan Osman Pamukoğlu araya girdi ve ordunun üst komuta kademesini topa tuttu.

Pamukoğlu Balyoz soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve tutuklanan sayısı subay olmasına isyan ederken adeta çıldırdı!

SORUMLU GENELKURMAY BAŞKANIDIR

'Ordunun temeli disiplindir. Ama bu nedir ya. Olur mu böyle şey? Neredeyse onbaşı çavuş dışında kim varsa içeri alacaklar. Böyle bir şey olamaz! Kim bunun planlayıcısı, kim bunun uygulayıcısı? Sorumlu bu olanlardan haberi olmayan ve bu aşamaya gelmesine engel olamayan kuvvet komutanları ve Genelkurmay başkanıdır.'

(gazeteciler.com)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.