banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Pala, Yakup Kalfa İ.Ö.O Ziyaret Etti
Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala okulları gezip sorunları dinlemeye devam ediyor.

Bugün merkezde bulunan Yakup Kalfa İlköğretim okulunu gezen Ahmet Pala öğrencilerle konuştu, idare ve öğretmenlerle görüşüp sorunlarla ilgili bilgi aldı ve tavsiyelerde bulundu.

Pala şöyle konuştu: '' Ben her konuda sizin yanınızda bulunacağım, hangi sorununuz olursa her zaman kapım size açık, hep birlikte sorunları hal etmeye çalışacağız. Öğrencilere sürekli sevgi ile yaklaşın, eğer sevgi ile yaklaşırsanız o çoçuklar size daha farklı davranacak ve sizi sevip size karşı kalpleri açılacaktır. Size üç sihirli şifrede bulunayım teşekkür etmeyi, özür dilemeyi ve fedakarlık, bunlar çoçuklar için önemlidir.'' dedi.
----------------------------------------------------------------------

Gerînendi Perwerdeyê Netewê Rihayê Ahmet Pala dibîstanê Rihayê yeke yek digeri û perwerdeyê Rihayê nas dikê.



Hîro Gerînendê Perwerdeyê Netew Ahmet Pala, Dibîstana Yakup Kalfa gerîya û xastina mamosta guhdarî kir û tavsîyê xwe kirin.



Pala mamostara got: ''Ez emrî wedame û çê xastina we bu werne cemmên û derîyê min wera tim vekirîye. Ez wera çen tawsîya bikim, xandekaran ra bi dilekî pir ewînî  nêzikewana bibin û spasi, lêborîn xwastin û fedakarîyê hînbikin. Hedefe ma tenê na Rihaye, Welate, Em dixazin mîrovahîye bê dilekî evînê hezbikin

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.