banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Özgür eğitim sen üyeleri Kahvaltıda buluştu

Buluşmada Şanlıurfa Özgür Eğitim Sen üyelerine, Şanlıurfa Özgür Eğitim Sen temsilciliğinin bugüne kadar yapmış olduğu basın açıklamalarının kitaplaştırılmış hali dağıtıldı.
Programda kısa bir konuşma yapan Temsilci Abdülgani DEMİR Bir sendikanın ancak üyesi kadar sendika olduğunu, bir sendikanın üyesine dayanması, gücünü üyesinden alması gerektiğine vurgu yaptı.
Konuşmasının devamında “üyesi yerine,  bir partiye, cemaate, vakfa veya derneğe dayanan, gücünü ondan alan onun amaç ve hedefleri doğrultusunda faaliyet yürüten yapılar ismi sendika olsa da gerçek anlamda sendika olamayacaklarını, onların sendikacılığı kılıf olarak kullanan yapılar olduğunu “dile getirdi.
Daha sonra “kendilerinin işte tam bu noktada diğer sendikalardan ayrıştığını, üyelerinden beklentilerinin kendilerine destek olmaları, sendika adına yapılan iş ve işlemlerde katılımcı, teşvik edici ve gerektiğinde eleştirici ve denetleyici vazifesi ifa etmeleri gerektiğine söyledi.
Konuşmasını bugüne kadar kamuya, kamuoyu baskısı oluşturma adına yapmış oldukları basın açıklamalarına ve alınan sonuçlara kısaca değinerek son verdi.
Toplantı tanışma, dilek ve temenniler ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.