banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Özel idare sekreteri Büyükhatipoğlu atandı

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine Uğur Büyükhatipoğlu Atandı

 

Vali Nuri Okutan; Şanlıurfa Valiliği İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine DSİ XV. Bölge Müdür Yardımcısı Uğur Büyükhatipoğlu’nun atanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İl Özel İdaremizin 2010 yılında yaptığı çalışmalarla yakaladığı trend 2011 yılında daha güçlü bir şekilde devam edecek. Bu manada makine parkının genişletilmesi ile asfalt ve yama ekibi yenileme çalışmaları sürüyor.  Yerinde ve hızlı hizmet anlayışı çerçevesinde ilçelerimizde de yeni şantiyeler oluşturuyoruz. Vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alması amacıyla 2011 yılıyla ilgili hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Bu anlamda İl Özel İdaremiz Genel Sekreterliğine atanan Uğur Büyükhatipoğlu’nun çalışmalarımıza olumlu katkı sağlayacağını düşünüyorum. İl Özel İdaresi Genel Sekreterimizin yeni görevinin ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.