banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Özel Halk Otobüsçüleri; BELSAN açıkça yalan söylüyor

Karaköprü Kooperatif Başkanı Abuzer Şeker, Çankaya Kooperatif Başkanı Mehmet Polat ve Eyyübiye Kooperatif Başkanı Mehmet Emin Ak ortaklaşa yaptıkları basın açıklamasında BELSAN’ın yalan söylediğini ifade ederek; “Biz Kesinlikle BELSAN’ın havuzuna girmeyeceğiz” dediler.

 

İşte yapılan o açıklama; “Bugün itibariyle BELSAN A.Ş tarafından yapılan basın açıklaması tamamen hayal mahsulü ve gerçekdışılıklarla doludur.

 

100 OT0BÜS DAHA KATILACAK YALANI

Yaptıkları açıklamada biz bağımsız özel alkotobüşçülerinin belsana katılacağı yalanını uydurmuşlardır.bizim kesinlikle böyle bir düşüncemiz ve talebimiz  yoktur.Belsan açıkça yalan söylüyor.Yapılan açıklamanın aksine  onlarca esnafımız belsan a.ş’den araçlarını çekmek istemlerine rağmen tazminatla korkutularak esnafımızın özgür iradesine ipotek koymuşlardır.şehiriçi ulaşımın tamemen belsan a.ş’ye kalacağı iddiası ;belsanın kendini darı ambarında görmesinden farksızdır.Herkes görecekki yakında bizler BELSAN a.ş’yi toplutaşımanın dışına atacağız.

 

63 BELEDİYE OTOBÜSÜNÜN KADERİ BELİRLENİYOR

28.08.2012 tarihinde belediyenin getirmiş olduğu 63 halkotobüsünün kaderi Şanlıurfa idare mahkemesinde 14:00 ‘da duruşması yapılacaktır.Bizler bu araçların fazla araçlar olduğunu ve sırf esnafı dize getirmek için getirildiğini iddia ediyoruz.Mahkeme bu araçların fazla olduğu konusunda karar verirse bu hem belsan taşımacılığının hemde belediye taşımacılığının sonu olacaktır.

 

PARA KALKACAK YALANI VE YENİ TARİFELER

Bilbordlarda ve halkotobüslerinde şahit olduğumuz para kalkacak reklamları da aslında bir kandırmaca ve gözboyamadır.Birdefa biz özel halk otobüsçüleri için bir değişiklik yoktur,bizler yine para ile taşıyacağız herhangi bir sıkıntı yok.Belsan açısından ise mevcut sistemde çok büyük parasal ‘’kayıp’’lar sözkonusuydu.belsan tamamen kendi iç işleyişinde parasal kayıpları ortadan kaldırmak için bir işlem yapıyor ve bunuda tüm urfaya bir reform olarak sunuyor saçmalığın dikalası budur.

 

Diğer konuda yeni tarifelerki bizim defalarca söylediğimiz şey şuydu bu tarife sistemi ile %60’lık bir indirimle yolcu taşınmaktdır bu maliyet bile değildir.sırf biz özelhalkotobüsçülerini bitirmek için yapmış oldukları bir tarife olduğunu söyledik.Bugün geldiğimiz noktada belsan bu inattan vazgeçerek normal tarifelere dönmüştür.Böylece aylık 1 milyon tl’lik zararın bir kısmı bu şekilde karşılanmış olacaktır.

 

BELSAN’A AÇIK ÇAĞRIMIZDIR:KALDIRIM MÜHENDİSLİĞİNİZE GERİ DÖNÜN

Bir yıldır yaptıkları toplutaşımayı yüzlerine gözlerine bulaştırmışlardır.12 milyon tl’lik zararla belsanı  iflas aşamasına getirmişlerdir.Seçimler yaklaştıkça bu yükü kaldıracak bir belediye yönetimide olmayacaktır.Yakında çok dramatik bir şekilde belsanın iflasını konuşuyor olacağız; belsan a.ş 1  aydır sistemi toplama adına 12 bin tane beleş dağıtılan ve engellilerle ilgili kartları iptal etmiştir.sonrada %60 ‘lara varan indirimi kaldırarak normal tarifeye dönmüştür tüm bu çabalar bir toparlanma ve tasarruf tedbiridir.Bizim aldığımız duyumlara göre başkan fakkıbaba artık belsana para ödeyemeyeceğini ifade ederek kendi ayaklarınız üzerinde durun demiştir.Ayrıca Şanlıurfa 2. ağır ceza mahkemesinde  10. ayda görülecek davada önemli bir yer tutuyor.Belediyede herkes birbirini suçluyor.ortada bir ekip işi olarak ihaleye fesat karıştırma bulunmaktadır.ulaşım müdürü adanan okan’ın baskılara ve ağır ceza davasına isyan ederek istifa aşamasına geldiği aldığımız duyumlar arasındadır.Biz buradan belsana açık çağrıda bulunuyoruz:toplutaşımada iflas ettiğiniz ortadır.Mahkemeler ve esnafın direnişi ile bu 1 yıl daha böyle gidecek ve size sadece bu işin cefası kaldı ve kalacaktır.

 

Toplutaşıma sizin işiniz değil kaldırım mühendisliğinize geri dönün ve kaldırımarı yıkın yeniden yapın,yıkın yeniden yapın görüldüğü üzere toplutaşımada para vs’de yok”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.