banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Özdiker Çarşısında patlama

Şanlıurfa'da bir işhanında meydana gelen şiddetli patlama çevrede korkuya neden oldu.

Akşam saat 20:00 sularında Şanlıurfa merkez Asfalt Caddesindeki Özdiker Halep Çarşısı Hanımeli işhanında patlama meydana geldi.

Bir Dönerci dükkanında meydana gelen patlamanın şiddetinden çevre dükkanlardaki camlar kırılırken, Dönercide de maddi hasar meydana geldi. İşyerindeki eşyalar etrafa saçıldı.

Gaz sıkışmasından kaynaklandığı sanılan Aliye K.'nin dükkanındaki patlama önce bir terör saldırısı düşünülerek polsi çevre güvenliği sağladı. İtfaiye'nin yanısıra, Bomba imha uzmanları, Terörle mücadele ekibi ve Trafik ebipleri olası patlamalara karşı çevre güvenliği sağladı. Çevrede bomba olasılığına karşı sinyal kesici araçların bulunması dikkat çekti.

Patlama yerini didik didik arayan Olay Yeri İnceleme ve Bomba İmha Uzmanları elde ettikleri bulguları, delil poşetlerine koydu. Asfalt caddesini trafiğe kapatan Polis, yaklaşık 2 saat delil aradı.

Patlama yerine gelen Şanlıurfa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, olayın gaz sıkışmasından kaynaklandığını gösterdiğini fakat her olasılığın titizlikle değerlendirildiğini aktardı.

Patlama ile ilgili araştırma sürüyor.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.