banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

ÖZCAN GIDA İMALATÇILAR SİTESİNDE



AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirmiş olduğu ziyarette gıda imalatçılarının sorunlarını yerinde inceledi ve sorunlarının çözüm noktasında burada bulunan imalatçı firma sahipleri ile görüşerek fikir alışverişinde bulundu.
Şanlıurfa Gıda İmalatçılar Sitesi Dernek Başkanı Kureyşi Çelik AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan’ın kendilerine yapmış olduğu bu nazik ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek Genel Seçimlerde AK Parti’den Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan’a başarılar diledi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan ise Gıda İmalatçılar Sitesi Başkanı hem Kureyşi Çelik hemde esnaflarla zaman zaman bir araya geldiklerini ve bu kapsamında esnaf kardeşlerimizi hem yerinde ziyaret ettiklerini hemde sorunlarını dinlediklerini ifade ederek burada bulunan sorunların en kısa zamanda hal olacağını ifade ederek 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde destek ve dua istedi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan ve Gıda İmalatçılar Sitesi Başkanı Kureyşi Çelik ve esnaflarla hatıra fotoğrafı çekerek son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.